Tel : +31 (0)345 - 47 66 11

Krimpfolie

Wij leveren en monteren krimpfolie voor alle soorten constructies.

Wij kunnen onze steigers leveren inclusief krimpfolie zodat er onder alle weersomstandigheden verantwoord kan worden gewerkt!

Krimpfolie is een kunststof folie die doormiddel van verhitting inkrimpt, waarmee bijvoorbeeld steigers en kapconstructies kunnen worden ingepakt. Het inpakken van bijvoorbeeld steigerconstructies met krimpfolie zorgt ervoor dat er onder alle weersomstandigheden verantwoord kan worden gewerkt.

Krimpfolie is geschikt om water- stof- en winddichte afdichtingen rondom de steigers en andere objecten te verkrijgen. Of het nu om onverwachte weersomstandigheden gaat, of om milieubelastende werkzaamheden die verwantwoord uitgevoerd moeten worden, alle problemen die bestonden met traditionele zeilen en folies zijn opgelost met het krimpfoliesysteem.


krimpfolie

Voordelen van krimpfolie

  • snel aan te brengen en te verwijderen
  • zeer sterk materiaal
  • 100% water-, wind- stofdicht
  • biedt bescherming tegen de zon
  • vlamdovend en goed te gebruiken bij laswerkzaamheden
  • schermt milieubelastende werkzaamheden af
  • kostenbesparend
  • representatieve uitstraling
  • geschikt voor het creëren van stofvrije ruimtes

Aanbrengen van krimpfolie

Met behulp van een gasbrander wordt de krimpfolie verhit waarna het aan elkaar smelt. Na afkoeling ontstaat een zeer sterk geheel dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Krimpfolie is gemakkelijk aan te brengen , gemakkelijk te verwijderen en goed afbreekbaar. In de meeste gevallen pakken onze monteurs een object binnen een dag in. Na gebruik kan de folie eenvoudig weggesneden worden en bij het gescheiden afval worden ingeleverd.

De folie is verkrijgbaar in verschillende diktes. Het betreft een zeer sterke folie, de folie zal pas breken bij een gelijkmatige belasting van 450kg per strekkende meter. Wij maken uitsluitend gebruik van brandvertragende hoogwaardige folie in verschillende kwaliteiten.  

Het voordeel van brandvertragende ofwel niet vlamonderhoudende folie is dat deze folie alleen smelt maar niet in brand vliegt. Dit komt de veiligheid van mens en materiaal ten goede. Brandvertragende folie is dus uitermate geschikt voor evenementen of projecten waar absoluut geen risico’s genomen mogen worden.


Vrijblijvende Offerte

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Offerte Aanvraag