Tel : +31 (0)345 - 47 66 11

Dak Isolatie

Door uw dak te isoleren houdt u de warmte in huis, zo bespaart u ook op de energiekosten.

Door uw dak goed te isoleren, kunt u per jaar ruim € 500,- aan stookkosten besparen. Een goed geïsoleerd huis is comfortabeler en beter voor het milieu.

Veel hoeft dat niet te kosten. Uw dak kan op verschillende manieren worden geïsoleerd. Bij VIC heeft u de mogelijkheid om te isoleren met IsoEasy en ATI150+. Door uw dak te isoleren houdt u de warmte in huis, zo bespaart u ook op de energiekosten.

VIC helpt u bij het isoleren van uw dak of uw complete woningisolatie. Van spouwmuur, kruipruimte isolatie, dakisolatie, vloerisolatie en geluidsisolatie. Vraag nu uw gratis isolatiegesprek met ons aan! Wij vertellen u dan meteen alles over de subsidiemogelijkheden op isolatie.


Dakisolatie met IsoEasy

Het isoleren van de zolder met IsoEasy levert een hogere isolatiewaarde, dan isoleren met traditionele isolatiematerialen van dezelfde dikte. VIC biedt u met IsoEasy de dunste isolatiemateriaal vergeleken met andere isolatiesystemen. Met minimaal ruimteverlies tussen de balken.

IsoEasy

Voordeln van IsoEasy:
 

  • Ideaal voor renovatie
  • Het dunste isolatiesysteem
  • De hoogste isolatiewaarde: Lambdawaarde van 0,023 W/m.K
  • Isoleren en afwerken in één handeling
  • Energiebesparend
  • Het hoogste rendement per m2
  • Licht van gewicht
  • Brandveilig (Ds1d0
  • Ruimtebesparend ten opzichte van traditionele constructie

Dakisolatie met ATI 150+

Isolatiefolie is snel en eenvoudig te installeren. Het product is uiterst handzaam. Een pakket van circa 0,5 cm ATI 150+® is opgebouwd uit twee lagen gelakt aluminium, een brandvertragende schuimlaag en twee brandvertragende lagen luchtbellen. Het dunne isolatiemateriaal pakket word aangebracht op door ons aan te brengen op de onderkant van de zolderwand. De naden van het aangebrachte isolatiemateriaal pakket worden afgeplakt met speciale aluminiumfolie.

Dak Isolatie ATI 150+
Dak Isolatie ATI 150+

De binnen- en buitenstromen van verschillende temperaturen blijven door de speciale reflectietechniek van elkaar gescheiden. Alleen infraroodstraling wordt doorgelaten. De van elkaar gescheiden reflecterende lagen van het ATI 150+® isolatiemateriaal zorgen voor een uitstekende isolatie a.g.v. het uitblijven van de geleiding ofwel conductie. In tegenstelling tot de traditionele isolatiematerialen die de warmte of koude absorberen, weerkaatst het ATI isolatiemateriaal de koude/warmte terug naar de koudebrug of warmtebron. Een laag ATI 150+® heeft een R-waarde van ca. 4,44 m² K/W.

Het dunne reflecterende isolatiemateriaal ATI 150+® heeft een garantie van 10 jaar op de isolerende en vochtwerende werking.


Zoldervloerisolatie

Zoals genoemd kan VIC ook u zoldervloer isoleren als alternatief voor dakisolatie. Het voordeel hiervan t.o.v. dakisolatie is dat het een kleine ingreep betreft. Deze ingreep is zeer geschikt wanneer uw zolderverdieping niet als woonruimte wordt gebruikt.

Het principe van het isoleren van uw zoldervloer middels Supafil heeft veel weg van het isoleren van een spouwmuur. Middels kleine gaatjes in de vloer of plafond vullen wij de tussenruimte in zijn geheel met Supafil, dit isolatiemateriaal wordt ook in de spouwmuur aangebracht. Het bijkomende voordeel is dat de Supafil ook een goede geluidswerende werking heeft.


Vrijblijvende Offerte

Voor een deskundig advies kunt u contact met ons opnemen, zodat een van onze adviseurs u een bezoek kan brengen.

Offerte Aanvraag