Tel : +31 (0)345 - 47 66 11

Onze Diensten

Alle diensten die wij uitvoeren en leveren.

Volgens de officiële regels van de overheid zijn gevelreiniging, scheur en spouwmuur verankeringen, herstellen van originele metselwerken, het voegwerk, lood- en dakwerk, vochtwering en isolatie onze dagelijkse werkzaamheden.

View Service
metselwerk-herstel

Wij hebben ruime ervaring met metselwerk, zowel in onderhoud, preventief onderhoud als in herstel, in woningen, gebouwen en monumenten. Overigens strekt deze ervaring zich ook uit tot andere bouwmaterialen zoals beton, natuursteen en aluminium.

View Service
dak isolatie

Door uw dak goed te isoleren, kunt u per jaar ruim € 500,- aan stookkosten besparen. Een goed geïsoleerd huis is comfortabeler en beter voor het milieu.

View Service
kwaaitaal vloer reparatie

Kwaaitaalvoeren kunnen problemen opleveren door de corrosie van de wapening. VBC Betonreparaties plaatst speciale ondersteuningscontructies hiervoor.

View Service
impregneren

Als vocht in de gevel trekt, kan dit onder andere schimmeloverlast, witte vlekken door zoutuitslag, vorstschade, verminderde isolatiewaarde en algen- en mosvorming veroorzaken. Het is dus van groot belang om een gevel te impregneren, ook wel hydrofoberen genoemd.

View Service
spouwmuur isolatie

Uw huis of bedrijf isoleren met spouwmuur isolatie draagt direct bij aan het verlagen van uw stookkosten, een aangenamer gevoel en ook nog eens een beter milieu.

View Service
gevel isolatie

Door uw gevel goed te isoleren zorgt u niet alleen voor een besparing op uw energiekosten maar nog belangrijker, er ontstaat een gezond en evenwichtig leefklimaat.

View Service
steigerbouw

Wij bouwen een steiger op maat die uw werkplek veilig maakt. Geen situatie is ons te gek en wij staan open voor elke uitdaging op het gebied van steigerbouw!

View Service

Als u gevel vervuild of beschadigd is, zal de waarde dalen. Vuil kan vocht vasthouden. Daardoor blijft de gevel nat waardoor de isolatie van het pand achteruit gaat. Het is dan ook belangrijk uw gevel door een specialist te laten reinigen.

View Service
isolatie verwijderen

U kunt ons inschakelen om oude isolatiematerialen snel en effectief te verwijderen. U ondervindt vrijwel geen hinder van de werkzaamheden. Na de verwijdering kunnen we de spouw opnieuw isoleren.

View Service
betonreparatie

Ondanks dat beton een hoogwaardige kwaliteit en bestendigheid heeft, kan er altijd schade ontstaan. VBC Betonreparaties kan u helpen om deze problemen op te lossen.

View Service
krimpfolie

Wij kunnen onze steigers leveren inclusief krimpfolie zodat er onder alle weersomstandigheden verantwoord kan worden gewerkt!

View Service

Als het voegwerk van uw woning of bedrijfspand ernstig beschadigd is, is het vernieuwen van het voegwerk vaak de enige oplossing. Het voegwerk beschermt namelijk het metselwerk. Het is voor de duurzaamheid van een pand erg belangrijk dat het voegwerk goed in orde is.

View Service
kruipruimte isolatie

In 20% van de huizen in Nederland heeft men last van vocht. Teveel vocht in de kruipruimte kan gezondheidsklachten veroorzaken. Met name voor mensen met astma en reuma.

View Service
betonrot reparatie

Betonrot is schade aan het beton die alleen voorkomt wanneer er metalen elementen, zoals wapeningsstaal, in het beton aanwezig zijn. VBC Betonreparaties kan u helpen om deze problemen op te lossen.

View Service
graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen: Hoewel sommige mensen graffiti als een vorm van kunst zien, zijn de meeste mensen niet blij met een ‘muurtekening’ op hun gevel. Wij kunnen de graffiti op uw gevel vakkundig verwijderen. Wij reinigen uw gevel door middel van hoge druk.

View Service